020 - 63 66 837

Nachtzorg Santpoort

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg kunt u nu ook kiezen voor nachtzorg als zorgoplossing. Zuster Jansen biedt nachtzorg bij u in de buurt, door heel het land. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nachtzorg in Santpoort? Wij kunnen u helpen. Onze zorgverleners komen bij u thuis om u te voorzien in de zorg die u nodig heeft. Heeft u (tijdelijk) extra zorg nodig in de nacht? Voelt u zich ‘s nachts niet meer veilig in uw eigen huis? Nachtzorg in Santpoort bij u thuis biedt in veel gevallen een uitkomst.

Verantwoord thuis slapen

Nachtzorg in Santpoort kan een aanvulling zijn op de zorg die u overdag ontvangt. Met onze nachtzorg in Santpoort is er van 23.00 uur tot 07.00 uur een zorgverlener bij u thuis aanwezig. Zuster Jansen biedt de verzorging en verpleging die u nodig heeft in de nacht, maar is er ook om u een veilig gevoel te geven in de nacht. Het kan namelijk een hele zorg zijn wanneer u het gevoel heeft dat het niet meer verantwoord is om alleen thuis te slapen.

Ook in dit geval zijn wij er voor u. Kent u iemand die zich in deze situatie bevindt? U kunt ook onze nachtzorg aanvragen voor iemand uit uw directe omgeving.

(Tijdelijk) onze nachtzorg aanvragen

U kunt permanent gebruik maken van onze nachtzorg in Santpoort, maar u kunt ook tijdelijk gebruik maken van onze zorg. Dit is bijvoorbeeld verstandig als u tijdelijk extra zorg nodig heeft wanneer u thuis herstelt van een operatie. Wat uw reden ook is, u kunt altijd onze nachtzorg aanvragen. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, zodat wij direct de zorg bij u thuis kunnen inzetten. U kunt direct rekenen op onze steun. Wilt u eerst meer informatie over onze zorg? Bekijk dan onze website. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies over uw zorgvraag. Bel hiervoor naar: 020 – 63 66 837.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Voor moeder hebben wij destijds zorg afgenomen van Zuster Jansen. Het was fantastisch!
    Mevr. de Graaff